Over ons

Onovertroffen voetbalspektakel
We stelen graag de show. Voor u. Al ruim 12 jaar organiseert Attack allerlei voetbalactiviteiten. Ze lopen uiteen van kleine activiteiten tijdens een braderie tot grote landelijke evenementen. Klein of groot, ze kenmerken zich allemaal door de goede uitstraling, mooie materialen en het enthousiasme van onze medewerkers. We verzorgen het liefst alles zelf, compleet tot in de puntjes. Ons motto: we maken plezier. Met én voor iedereen. Wij spelen dat dus, zoals wij zelf zeggen: smart ofwel slim. U ook? Boek ons dan voor onvergetelijk voetbalplezier.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Voor de organisatie van onze evenementen verbruiken wij elektriciteit en voor het vervoer brandstof. Dat proberen we zo zuinig mogelijk te doen, maar helemaal zonder lukt niet. De CO2 uitstoot die hiermee gepaard gaat, compenseren wij door te investeren in de opwekking van groene stroom via onze leverancier en sponsor Pure Energie. Zo dragen we bij aan een beter milieu en een schone wereld voor volgende generaties

Stichting Doel
Wij steunen diverse maatschappelijke projecten en in het bijzonder Stichting Doel. Aan hen wordt er vanuit de Attack WK Party XXL door iedere sponsor voor elk gescoord doelpunt 20 eurocent gedoneerd. Stichting Doel zet zich in voor de promotie en acceptatie van gehandicapten voetbal (G-voetbal). Een bijzonder goed doel dus en een extra reden voor alle deelnemers om de aanval te zoeken! Het geld wordt jaarlijks in december door onze sponsoren overhandigd.

AttackButton4FB

Media