• Home
  • Klanten vertellen

Klanten vertellen

“FC Twente stelt hoge eisen aan haar leveranciers. Attack levert al een paar jaar prima werk.”

“De Open Dag van FC Twente is een belangrijk visitekaartje voor de club. Afgelopen jaar kwamen er ruim 26.000 supporters op af. Zo’n groot evenement – dat bol staat van amusement en actie – kun je alleen organiseren met leveranciers die het belang aanvoelen en zelfstandig een goed product leveren. Dat ik Attack ook bij mijn relaties zou aanbevelen zegt voldoende over ze. Ik geef ze een 8!”

“Attack Voetbal Party XXL was een zeer geslaagd voetbalfeest. Echt top."

“Attack kwam naar Dronten met een team van maar liefst 25 jonge, maar zeer betrokken en professionele begeleiders. We werden verrast met een prachtig voetbalevenement. Zo’n 200 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar hebben genoten van het aanstekelijke enthousiasme van de Attack begeleiders en de uitstekende organisatie. En als de kinderen genieten, dan doen de ouders dat natuurlijk ook. We kijken terug op een prachtig 50-jarig jubileumfeest. Ik geef Attack een dikke 10!”

“Het was dus helemaal compleet, zonder gedoe voor ons.”

“We wilden extra groot uitpakken in verband met het 85-jarig bestaan van onze club. De Voetbal Party van Attack was een schot in de roos: één veld werd omgetoverd tot een heus voetbalattractiepark. Wij vonden het fijn dat één partij alles kon leveren, van instructiedocumenten tot voetbalmateriaal en van posters tot verlengsnoeren en verdeelkasten. Het was dus helemaal compleet, zonder gedoe voor ons. Een ideale oplossing die iedereen heel veel plezier heeft gebracht. Ik geef Attack een 9!”

“Bent u op zoek naar top voetbalvermaak? Attack kunnen wij van harte aanbevelen!”

“Al vijf jaar helpt Attack i.s.m. FC Twente om de honderden kinderen die ons toernooi bezoeken te vermaken. Terwijl de ouders zich vermaken met de wedstrijden van de aanstormende talenten van Real Madrid, Barcelona en Manchester United, wordt de jeugd met muziek en panna-spektakel vermaakt. Met Attack willen wij wel een overeenkomst voor onbepaalde tijd aangaan … ze zijn niet meer weg te denken van ons toernooi. Ik geef ze dan ook een 10. Bent u op zoek naar top voetbalvermaak? Boeken die jongens!

“Vooral de goede en positieve begeleiding van de mensen van Attack was erg prettig. Ik geef ze een 9.”

“Stichting Doelpunt zet zich in om voetbal voor kinderen met een beperking, ook wel bekend als G-voetbal, meer bekendheid en een groter draagvlak te geven. Met Onderwijs Centrum het Roessingh (OCR) organiseren wij bijvoorbeeld jaarlijks een voetbalproject dat wij afsluiten met een leuke sport- en spelmiddag. Via Attack ontvingen wij materialen en begeleiders. Ik moet zeggen dat de kinderen, mede door hun, een fantastische middag hebben gehad. Vooral de positieve begeleiding van de mensen van Attack was erg prettig. Ik zou ze dan ook zeker aanbevelen bij relaties. Ze krijgen van mij een 9.”