Evenementen

TitelWKPartyXXLWe zijn natuurlijk allemaal supporter van Oranje. Maar helaas is het WK niet om de hoek. Daarom brengen wij het WK voetbalfeest naar u toe. Voor zo’n spektakel is iedereen wel enthousiast te maken. In korte tijd toveren wij uw plein of veld om in een voetbalattractiepark waar je ‘wauw’ tegen zegt. Wij beloven u vele uren sportplezier en lovende reacties van deelnemers en toeschouwers. Gegarandeerd!
Attack WK party Ad

TitelPannakampioenschap


Met ons Panna Kampioenschap schiet u in de roos. In vier verschillende, zeer fraaie panna arena’s moeten de deelnemers hun beste skills laten zien. Niet gemakkelijk, maar wel super leuk! Onze begeleiders bespelen met hun enthousiasme en humor het publiek. Er kan een voorinschrijving worden georganiseerd of deelnemers kunnen zich ter plaatse aanmelden. Beide manieren werken prima. De Attack instructeurs zorgen voor een vlekkeloos verloop van de toernooitjes. Daarnaast geven ze shows of spelen ze zelf een potje mee. Ze schatten zelf in wat goed past bij de situatie. De begeleiders horen bij de beste pannaspelers van het land. U haalt met dit evenement dan ook het neusje van de zalm in huis. Play smart!

TitelVoettenniskampioenschap


Of je nou Guus Hiddink bent of Louis van Gaal, je wilt dat je spelers een hecht team vormen. Plezier maken, elkaar dollen en een beetje relaxen helpen daar enorm bij. Bij het Nederlands Elftal zie je tijdens een trainingsperiode of het verblijf op een groot toernooi dan ook altijd één spel terugkomen: voetbaltennis. Het leukste voetbalspelletje voor de liefhebbers. Voordeel is ook dat je de spelregels van voetbaltennis eenvoudig aan kunt passen naar het niveau en de leeftijd van de deelnemers. Daarnaast kunnen de teams variëren in grootte. Kortom, een voetbaltennis competitie is een vette activiteit voor ieder event!